3D-skrivare

För tillfället går det tyvärr inte att boka 3D-skrivarna pga rådande coronarestriktioner. Om du behöver använda skrivaren för att klara något studiemoment och inte kan lösa det på något annat sätt ber vi dig att höra av dig.

Du står för idéerna - vi står för skrivaren och materialet!

Möjligheterna med 3D-skrivare är stora. Inom skola och utbildning används skrivarna bland annat för att skriva ut modeller av fossiler eller skapa egna molekylmodeller att studera. Inom design är 3D-skrivarna perfekta för att skapa prototyper.

Tillgång till DigiMakers 3D-skrivare får du, med LiU-ID, efter genomgången introduktion.

En kalender med alla inplanerade introduktionstillfällen just nu hittar du på sidan DigiMaker - Workshops.

För att boka skrivaren i Studenthuset använder du kalendern nedan. För att boka skrivaren i Campus Norrköping, mejla biblioteket@liu.se. Medtag eget USB-minne.

Frågor och supportärenden kring skrivaren hänvisar vi till Drop in eller via biblioteket@liu.se.

Kontakta oss

Vill du som lärare ha med någon av våra aktiviteter i din kurs? Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning som passar din kontext.

Vill du som student eller du och din studiegrupp använda vår utrustning/lokal och/eller ha vår hjälp? Hör av dig så hittar vi en lösning som passar er.

Kom gärna förbi på våra Drop in-tider om ni vill prata med oss och se vilken utrustning vi har.

Kontakta oss: biblioteket@liu.se

Länktips