DigiMaker: Hem

DigiMaker är öppet för alla med LiU-anknytning och erbjuder en kreativ miljö där nya idéer och tekniker kan testas, användas och delas.

Vi är djupt engagerade i digitala verktyg och metoder och att ge personer med LiU-anknytning tillgång till utrustning som kan förhöja deras studier, arbete och forskning. Under de olika flikarna finner du mer information om vår verksamhet och vilken utrustning du kan använda eller låna vid vilket campus.

Välkommen att kontakta oss om du har frågor och vill veta mer.

Workshops

DigiMaker håller workshops på olika teman. Dels för att få använda utrustning som vi ger tillgång till, men även för att introducera och inspirera till att testa på och använda olika digitala metoder och verktyg.

En kalender med alla inplanerade workshops just nu hittar du på sidan DigiMaker - Workshops.

Nedan ser de de närmast kommande workshops. Men just nu har vi inga inplanerade tillfällen. Så fort våra studentmedhjälpare fått nya scheman för vårterminen kommer det nya tillfällen!

3D-skrivare
podcast
symaskin

DigiMaker Campus Valla

Studenthuset, plan 5.
Student House, 5th floor.

DigiMaker Campus Norrköping

Kåkenhus, plan 4, Flexsalen.
Kåkenhus, 4th floor, Flexsalen.

DigiMaker MB

DigiMaker MB är under uppbyggnad.

Kontakta oss

Vill du som lärare ha med någon av våra aktiviteter i din kurs? Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning som passar din kontext.

Vill du som student eller du och din studiegrupp använda vår utrustning/lokal och/eller ha vår hjälp? Hör av dig så hittar vi en lösning som passar er.

Kom gärna förbi på våra Drop in-tider om ni vill prata med oss och se vilken utrustning vi har.

Kontakta oss: biblioteket@liu.se