Lego Boost & Mindstorms

Närma dig programmering

Lego Boost

  • Bygg och programmera robotar och modeller och slutför över 60 spännande aktiviteter i LEGO® BOOST appen för utvalda iOS-, Android- och Kindle-enheter.
  • Programmera med hjälp av ett intuitivt och lättanvänt dra-och-släpp-gränssnitt för alla från 7 års ålder. Lär dig om loopar och variabler, förbättra dina kunskaper inom naturvetenskap, teknik och matematik, utveckla kreativ problemlösningsförmåga och släpp loss fantasin när du växlar mellan vägledd och fri lek.
  • Steg-för-steg-utmaningar för nybörjare som hjälper byggare att utveckla och förbättra sina programmeringskunskaper.

Källa: https://www.lego.com/sv-se/product/boost-creative-toolbox-17101

Lego Mindstorms

Släpp lös de kreativa krafterna hos LEGO MINDSTORMS EV3 setet och bygg och styr robotarna som kan gå, prata, tänka och göra vad som helst du kan komma på. Följ steg-för-steg-anvisningarna i 3D och bygg TRACK3R, R3PTAR, SPIK3R, EV3RSTORM samt GRIPP3R och ge dem liv med ett enkelt, intuitivt och ikonbaserat programmeringsgränssnitt. 

Källa: https://www.lego.com/sv-se/product/lego-mindstorms-ev3-31313

Boka DigiMaker

Vill du som lärare ha med någon av våra aktiviteter i din kurs? Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning som passar din kontext.

Vill du som student eller du och din studiegrupp använda vår utrustning/lokal och/eller ha vår hjälp? Hör av dig så hittar vi en lösning som passar er.

Kom gärna förbi på våra Drop in-tider om ni vill prata med oss och se vilken utrustning vi har.

Kontakta oss: biblioteket@liu.se