Stop Motion

Lego och Stop motion

Lego lämpar sig bra för att använda inom stop motion, som är en teknik för animering. Genom att ta en mängd stillbilder med små rörelser av föremålet mellan bildtagningarna kan man skapa en illusion av att föremål rör på sig.

Stop motion gjord av studenter.

Boka DigiMaker

Vill du som lärare ha med någon av våra aktiviteter i din kurs? Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning som passar din kontext.

Vill du som student eller du och din studiegrupp använda vår utrustning/lokal och/eller ha vår hjälp? Hör av dig så hittar vi en lösning som passar er.

Kom gärna förbi på våra Drop in-tider om ni vill prata med oss och se vilken utrustning vi har.

Kontakta oss: biblioteket@liu.se

Vilka appar använder vi?

Genomgående försöker vi använda oss av gratis appar, med få undantag. Vid Stop motion använder vi oss av följande appar:

• iMotion (iOS)
  • StopMotion (iOS/Android)