Digitalt berättande

Introduktion

Inom Digitalt berättande arbetar vi med rörliga bildupptagningar och ljudupptagningar som man med olika hjälpmedel och appar kan använda för att skapa en enklare film. Exempelvis tips på hur man förbereder sig med hjälp av en storyboard, enkelt redigerar och sätter samman olika klipp till en film, hur man gör en stop motion eller animerad film eller hur man med hjälp av green screen kan göra en enkel trickfilm.

Titta in och prata med oss under drop in, torsdagar 12-15, DigiMaker Valla, eller kontakta oss via mejl: biblioteket@liu.se

Länkar

Några exempelfilmer ligger på Stream (LiU) - du kan behöva logga in med ditt studentkonto.

Boka DigiMaker

Vill du som lärare ha med någon av våra aktiviteter i din kurs? Kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning som passar din kontext.

Vill du som student eller du och din studiegrupp använda vår utrustning/lokal och/eller ha vår hjälp? Hör av dig så hittar vi en lösning som passar er.

Kom gärna förbi på våra Drop in-tider om ni vill prata med oss och se vilken utrustning vi har.

Kontakta oss: biblioteket@liu.se