Bli alumn

Som tidigare LiU-student är du en viktig del av Linköpings universitet. Dina erfarenheter hjälper oss att ge morgondagens studenter bästa tänkbara utbildning. Den kunskap du har med dig bidrar till att bygga det goda samhället och göra världen lite bättre.

Du som är medlem i LiU Alumni får inbjudningar till alumniträffar, nyhetsbrev med information om vad som händer vid universitetet och en prenumeration på tidningen LiU magasin, där du kan läsa om den senaste forskningen och vad andra alumner gör. Medlemskapet kostar ingenting.

Här kan du läsa mer om Linköpings universitets alumnverksamhet

2022 utnämndes Gunilla Lööf och Salad Hilowle till årets alumner! Gunilla Lööf, alumn från Sjuksköterskeprogrammet vid LiU, gör mötet med vården lättare för barn och familjer i Sverige och världen. Hon har bl.a. grundat den innovativa kunskapssajten Narkoswebben, som betytt oerhört mycket för barn som ska sövas och opereras och har information på en mängd olika språk. Salad Hilowle är alumn från programmet Kultur, samhälle och mediegestaltning vid LiU, är konstnär och filmregissör och har gjort kometkarriär i den svenska konstvärlden. Han har bl.a. skapat utställningar och filmer som synliggör afrosvenskar i svensk konst och kultur, bland annat den hyllade debututställningen Vanus Labor. 

 

 

Sociala nätverk

Det finns många sammanhang på internet som man kan använda för att hålla kontakt med kollegor och hålla sig uppdaterad.

Academia.edu 

LinkedIn 

SciTable

Research gate

Du kan även följa Linköpings universitetsbibliotek!

Blogg

Twitter

Facebook

Instagram