TV- och radioprogram från UR

Om UR.se

UR.se med UR Play och UR Skola är Sveriges mest kunskapsspäckade Playtjänst med mer än 2500 program om allt från historia till matematik och språk.

UR Skola innehåller program för dig i skolans värld. Programmen hittar du via urvalet högst upp på sidan, genom att välja utbildningsvnivå eller ämne. På UR Skola hittar du också arbetsmaterial och annat pedagogiskt stöd kring våra program.

UR Play innehåller UR:s övriga utbud och är till för dig som vill bli underhållen och samtidigt förstå världen. Du hittar bland annat dokumentärfilm, föreläsningar, radioprogram och barnprogram.

Programmen textas på svenska, och ibland även på andra språk, du väljer vilket språk du vill ha programmet textat på genom att trycka på T:et  i det nedre högra hörnet i spelaren.

Hittar du inte det du söker?

Om du saknar ett program kan det bero på att det av upphovsrättsliga skäl inte får ligga på UR.se, till exempel gäller det för vissa inköpta program. Ibland har UR bara rätt att visa program på webben i Sverige, vilket innebär att du som befinner sig utanför landets gränser inte kan se programmet. De programmen, och många lite äldre program från UR, kan du istället hitta via en annan tjänst som heter  NE.play.